fbpx

RETURER

förlängd öppet köp till 8 januari

beställ innan 17 dec för leverans till jul

RETURER OCH BYTEN

1

Maila oss inom 14 dagar på [email protected]. Ange:
• ordernummer
• vad du vill returnera & vad du vill byta till
• och gärna anledning om du vill.

2

Fyll i returformuläret som låg med i ditt paket. Ange om det gäller en retur eller byte. Om byte fyll i produkt, färg och storlek. 

 

3

Lägg tillbaka produkten/produkterna du vill returnera i påsen de låg i och placera i ett tåligt emballage. Använd den bifogade returfraktsedeln och lämna in paketet på ett DHL-ombud.

 

TÄNK PÅ DET HÄR Produkterna får vara provade men inte använda. De ska vara i ett skick som går att sälja vidare till nästa kund. Detta inkluderar att produkterna inte doftar starkt av något och inte heller har djurhår eller damm på sig. Om en retur inte uppfyller kraven förbehåller vi oss rätten att skicka tillbaka dem till dig och ta betalt för frakten. Alla returer inspekteras vid ankomst.

 

Vi återbetalar din vara så fort vi tagit emot den och försäkrat oss om att ovanstående är uppfyllt.

 

Vid retur debiteras returfraktkostnaden på 59 kronor och dras av vid din återbetalning. Kostnaden är samma som specificerats för frakt till ditt land.

ÅNGERRÄTT / ÖPPET KÖP 14 DAGAR

Hos oss har du 14 dagars full ångerrätt från det att du mottagit din order. Är du inte nöjd med produkten och vill ha pengarna tillbaka se rubriken returer. Önskar du byta till en annan storlek så meddela oss inom 14 dagar detta se byte.

REKLAMATION

Maila till [email protected] och beskriv ditt ärende så utförligt som möjligt. Bifoga gärna bilder och ditt telefonnummer.

EJ UTHÄMTAD VARA

För ej uthämtad vara debiteras du 299 kr. Dras av vid återbetalning av köpet. Ångerrätten utlöses inte automatiskt av att paketet inte tas emot.

TRASIGT PAKET

Anmäl omedelbart skadan där du hämtar paketet.

le menu

shop